Ikea hanglampen

Nieuw binnen: Ikea hanglampen

Het is een lange zoektocht geweest. Zo lang, dat het op een gegeven moment niet eens een zoektocht meer was. Ik was gestopt met zoeken. Als de ware gevonden wil worden, vind je hem immers wel. Zo was ik op een dag door alle Snapchatupdates aan het kijken en daar hing ‘ie dan: de ideale hanglamp. En hij leek ook nog eens op degene waar ik eigenlijk verliefd op ben geworden, maar niet echt budgetvriendelijk is. Ik heb gelijk een bericht gestuurd: ‘Hey! Waar is je lamp van?’. ‘Van de Ikea’. Dan weet je al meteen dat het goed zit. Gelijk de site geraadpleegd en ja hoor: enorm budgetvriendelijk. En zo zat ik een paar dagen later in de auto naar de Ikea. Ik heb er gelijk twee aangeschaft, omdat ik dat persoonlijk mooier vind dan twee verschillende hanglampen in dezelfde ruimte.

Een week later vind ik ze nog steeds geweldig. Industrieel, strak, mooie details en, dat was natuurlijk ook een eis, stoer! En ondanks dat ik ze nog steeds bewonder, is er wel een klein nadeel. De bovenste kap, waar dus al het snoer in verstopt zit, blijft niet strak aan het plafond zitten. Daardoor zie je nu dus wel de bedrading. Ik hoop daar nog een oplossing voor te vinden. Mocht je een geniaal idee hebben, let me know! Op naar de volgende missie. 

Ikea hanglampen

Ikea hanglampen

Ikea hanglampen

Ikea hanglampen

Ikea hanglampen

Laat een reactie achter

Om deze site goed te laten werken en te verbeteren is het nodig om cookies op uw computer op te slaan. Meer informatie

Cookie melding

Met de komst van de nieuwe telecomwetgeving is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over de aard van de geleverde cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Een cookie is een klein stukje tekst dat door uw browser tijdelijk op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Dit is een gangbare methode voor websites en browsers. Wij passen deze methode ook toe. Bijvoorbeeld voor het tijdelijk onthouden van lettergrootte die u kunt selecteren op onze website.

Voor meer informatie over cookies klik hier.

Sluiten