Tip: bureaubladachtergrond van Oana Befort

Sinds kort heb ik een nieuwe laptop. En zoals ik altijd doe met nieuwe spullen, verlaten ze in het begin nog even niet mijn huis. Toen ik een afspraak op school had moest ik wel, dus mijn nieuwe (oke, wel tweedehands) laptop ging mee. En toen besefte ik me dus dat ik nog steeds met zo’n vreselijke standaard bureaubladachtergrond rondliep. Bij mijn vorige laptop had ik een foto van mijn moeder en mijn nichtje op de achtergrond, maar ik wilde even wat anders. Buiten dat hou ik helemaal niet van foto’s als achtergrond. Dit heb ik op mijn iPhone bijvoorbeeld ook niet. Ik hou meer van minimalistische achtergronden, of in ieder geval niet te drukke. Tijdens het lezen van blogs ontdek ik altijd (nieuwe) leuke dingen, en zo kwam ik ook op de site van Oana Befort terecht. Ze heeft een prachtig blog waarop ze haar werk laat zien, ze is namelijk grafisch designer. En zo vond ik mijn nieuwe achtergrond mét kalender! Voor een maand, maar ik ben er zeker van dat die van volgende maand net zo mooi is. Je kunt ‘m trouwens ook voor je iPad en iPhone downloaden.

4 reacties

  1. Sas

    Thanks voor de tip!

  2. wat ziet het er leuk uit, bedankt voor de tip!

  3. Das nou eens een leuke gratis woonaccessoire 😉

    Kelly
    http://windtmeubels.nl

Laat een reactie achter

Om deze site goed te laten werken en te verbeteren is het nodig om cookies op uw computer op te slaan. Meer informatie

Cookie melding

Met de komst van de nieuwe telecomwetgeving is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over de aard van de geleverde cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Een cookie is een klein stukje tekst dat door uw browser tijdelijk op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Dit is een gangbare methode voor websites en browsers. Wij passen deze methode ook toe. Bijvoorbeeld voor het tijdelijk onthouden van lettergrootte die u kunt selecteren op onze website.

Voor meer informatie over cookies klik hier.

Sluiten