ArtFusion: kunst om van te houden

Momenteel heb ik interieurwise twee missies: de kale witte muren in mijn huis wat meer leven geven, en werken aan de 10 dingen die

je op je dertigste in huis moet hebben. Alhoewel dit serieuze missies zijn, moet ik zeggen dat ik nog niet echt fanatiek op zoek ben geweest. Ik bekijk natuurlijk veel woonblogs, interieurbladen, winkels en webshops, maar ik ben niet echt op zoek naar iets specifieks. Ik laat me meer inspireren door wat op me af komt. Laatst stond ik bijvoorbeeld in de prachtige VillaArena woonmall. Als interieurliefhebber kijk je hier je ogen uit, maar mijn oog viel vooral op de sprekende kunst bij ArtFusion.

ArtFusion Galerie

ArtFusion is een kunstgalerie die kunst verkoopt tussen de 40 en 7500 euro. Een echte aanrader voor als je net begint met het verzamelen van kunst dus! Naast schilderijen vind je er ook foto’s, tekeningen en beelden van keramiek, brons, steen en metaal. In de galerie staat het werk van 55 verschillende – levende – kunstenaars in verschillen stijlen, zoals abstract, lyrisch abstract, figuratief, impressionisme, landschappen, magisch realisme en surrealisme. Persoonlijk spreekt figuratieve kunst mij het meest aan, omdat ik mezelf daarin het meest herken, maar eigenlijk was ik van alles wat in de galerie hing of stond onder de indruk. Bij figuratieve kunst kun je denken aan portretten, landschappen en stillevens. Hieronder een paar van mijn favorieten.

ArtFusion Gallerie

ArtFusion Gallerie

Bovenstaande kunstwerken zijn gemaakt van verschillende materialen, ook bekend als mixed media. Wat ik erg mooi vind aan deze werken is dat er felle kleuren op een witte achtergrond zijn gebruikt. Daardoor springt de afgebeelde vrouw er echt uit.

De tafel en de stoelen die je hier ziet zijn ook te koop bij ArtFusion. Ze vielen mij op doordat ze stijlvol en modern zijn en een warme sfeer uitstralen.

Kortom, nummertje één van mijn lijstje is afgestreept, op naar nummer twee!

3 reacties

  1. Diana

    Wij waren gister in VillaArena, maar deze gemist! Balen..

Laat een reactie achter

Om deze site goed te laten werken en te verbeteren is het nodig om cookies op uw computer op te slaan. Meer informatie

Cookie melding

Met de komst van de nieuwe telecomwetgeving is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over de aard van de geleverde cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Een cookie is een klein stukje tekst dat door uw browser tijdelijk op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Dit is een gangbare methode voor websites en browsers. Wij passen deze methode ook toe. Bijvoorbeeld voor het tijdelijk onthouden van lettergrootte die u kunt selecteren op onze website.

Voor meer informatie over cookies klik hier.

Sluiten