Musthaves voor in huis

Als ik ooit een keer de loterij win, dan weet ik het wel. Dan zou ik de duizenden dingen die op mijn verlanglijstje staan, eindelijk eens een keer aanschaffen. Ik weet het, ik heb een dure smaak. Of ik vind gewoon heel veel mooi, wat me een klein beetje hebberig maakt. Omdat het om zoveel leuke items gaat, ga ik er elke week een paar delen. Misschien lijkt mijn verlanglijstje wel heel erg op die van jou, dan kunnen we er samen naar verlangen.

1. Waterkoker van DeLonghi
Het is niet dat ik geen waterkoker heb, maar dit stoere exemplaar zou ik best aan mijn interieur toe willen voegen. De waterkoker heeft een vintage look en brengt je terug naar de jaren 50. 

2. Theepot van Bredemeijer
Als het buiten koud is, geniet ik extra van mijn kopje thee. Met deze Aziatische theepot schenk je jezelf een paar lekkere koppen thee in.

3. Industriële vloerlamp van 360volt
Deze stoere industriële vloerlamp past perfect in moderne, Scandinavische en industriële interieurs.

4. Tafellamp van Menu
Perfect voor op je bureau, op je tv-meubel of op je nachtkastje, en ook nog in een pastelgroene kleur.

5. Plaid van Bloomingville

’s Avonds op de bank kan ik af en toe wel wat extra warmte gebruiken, dan komt dit grijze plaid van Bloomingville goed van pas.

Zou jij één van deze items op je verlanglijst zetten?

Laat een reactie achter

Om deze site goed te laten werken en te verbeteren is het nodig om cookies op uw computer op te slaan. Meer informatie

Cookie melding

Met de komst van de nieuwe telecomwetgeving is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over de aard van de geleverde cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Een cookie is een klein stukje tekst dat door uw browser tijdelijk op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Dit is een gangbare methode voor websites en browsers. Wij passen deze methode ook toe. Bijvoorbeeld voor het tijdelijk onthouden van lettergrootte die u kunt selecteren op onze website.

Voor meer informatie over cookies klik hier.

Sluiten