Nieuw binnen: Jysk spiegel

Persoonlijk vind ik spiegels één van de beste accessoires voor in huis. Een spiegel brengt licht in de ruimte, is altijd handig om jezelf in te bewonderen en kan op zich al een heel mooi pronkstuk zijn. Ik zocht al een tijdje een grote spiegel voor in de woonkamer. Eentje die je gewoon makkelijk tegen de muur kan zetten en waar geen schroefje of boor aan te pas komt. Ik kon er alleen zo snel geen één vinden die aan mijn eisen voldeed. Nu heb ik op de muur achter mijn eettafel een lange witte spiegel hangen die ik geweldig vind, dus ik dacht, waarom neem ik niet dezelfde in het zilver. En zo kocht ik bij Jysk, op dat moment ook nog in de aanbieding voor 35 euro, dezelfde spiegel die ik al had, maar dan in het zilver. En hij staat perfect! Normaal gesproken kost de spiegel 80 euro, maar de eerste was toentertijd ook in de aanbieding voor 35 euro. Wie weet is de spiegel binnenkort dus weer in de aanbieding!

Laat een reactie achter

Om deze site goed te laten werken en te verbeteren is het nodig om cookies op uw computer op te slaan. Meer informatie

Cookie melding

Met de komst van de nieuwe telecomwetgeving is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over de aard van de geleverde cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Een cookie is een klein stukje tekst dat door uw browser tijdelijk op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Dit is een gangbare methode voor websites en browsers. Wij passen deze methode ook toe. Bijvoorbeeld voor het tijdelijk onthouden van lettergrootte die u kunt selecteren op onze website.

Voor meer informatie over cookies klik hier.

Sluiten