Over nr215.nl

Welkom op nr. 215!

‘Nee hè, niet weer een interieurblog’, hoor ik je denken. Voor een deel ben ik het met je eens, maar aan de andere kant zie ik dat als een grote uitdaging. Met dit blog hoop ik, op mijn eigen manier, nieuws te kunnen delen op het gebied van één van mijn passies: wonen. Deze passie is groeiende, want ondanks dat hij er altijd al was, is hij alsmaar groter geworden toen ik juni 2013 mijn eerste eigen woning betrok. Vandaar de naam nr. 215, mijn huidige huisnummer. Nog steeds geniet ik elke dag van mijn huisje, ondanks het feit dat ik wekelijks geniale ideeën krijg die ervoor zorgen dat ik mijn hele interieur wil omgooien. Dat is ook wat mijn passie heeft doen groeien: het constant krijgen van wooninspiratie. En dat wil ik hier met jou delen! Omdat ik zelf een twintiger ben en momenteel nog studeer, vind ik het leuk om te schrijven over budget woonproducten en stylingtips voor mensen met een budget, die toch iets moois en origineels van hun interieur willen maken.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je mij altijd mailen op chrystal@nr215.nl.

Groet,

Chrystal

Om deze site goed te laten werken en te verbeteren is het nodig om cookies op uw computer op te slaan. Meer informatie

Cookie melding

Met de komst van de nieuwe telecomwetgeving is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over de aard van de geleverde cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Een cookie is een klein stukje tekst dat door uw browser tijdelijk op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Dit is een gangbare methode voor websites en browsers. Wij passen deze methode ook toe. Bijvoorbeeld voor het tijdelijk onthouden van lettergrootte die u kunt selecteren op onze website.

Voor meer informatie over cookies klik hier.

Sluiten